Bedrijfsprofiel

Boomkwekerij Van Diepen heeft als familiebedrijf al ruim 50 jaar ervaring met het opkweken van vruchtbomen en onderstammen. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot toonaangevende boomkwekerij binnen Nederland. Wij beleveren niet alleen Nederlandse fruittelers maar ook een groot aantal fruittelers in andere landen binnen Europa en daarbuiten. Naast het opkweken van vruchtbomen vormt de productie van onderstammen op ons bedrijf ook een belangrijke bedrijfstak van waaruit wij klanten over de hele wereld beleveren. Om aan de vraag vanuit de markt naar een continue verbetering van rassen en mutanten te kunnen voldoen vormt de ontwikkeling van nieuwe rassen en mutanten binnen ons bedrijf een belangrijk speerpunt.

Onze belangrijkste doelstelling is om bomen en onderstammen te produceren van topkwaliteit voor klanten in binnen- en buitenland. Dit omdat wij er erg veel waarde aan hechten dat onze klanten een goede start kunnen maken met hun nieuwe aanplant. Dit betekend dus dat de kwaliteit van onze producten voor ons op de eerste plaats komt. Bij de vermeerdering van vruchtbomen en onderstammen wordt er dan ook uitgegaan van door de NAK-tuinbouw gecertificeerd uitgangsmateriaal. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment dat is afgestemd op de vraag van onze klanten vanuit de diverse landen waarbij wij continu bezig zijn met vernieuwingen en uitbreidingen.

Onze vaste medewerkers voelen zich nauw betrokken bij het bedrijf en zetten zich iedere dag volledig in om onze doelstellingen te kunnen realiseren. Hierbij worden onze vaste medewerkers in piektijden ondersteund door losse krachten.

Boomkwekerijen C. van Diepen B.V.

 

Prof. Zuurlaan 6 Tel: +31 (0) 321 331210
8256 PE Biddingshuizen Fax: +31 (0) 321 332879
Flevoland Email: info@vandiepen.nl